Az egynapos SH@M3N blogja

Sokkolóan blőd, sokoldalúan szánalmas és néhol esetleg vicces...de szigorúan csak saját felelősségre!

Friss topikok

Címkék

2012 (95) 2013 (34) 2014 (6) álhír (16) bag (1) benéztem (1) beteg (99) blog (102) ciklon (2) computer (1) design (2) divat (1) dj (2) eladó (1) élet (95) életkép (14) érdekes (90) floppy (1) hoax (28) humor (39) ideg (2) időjárás (34) kacagás (93) kalendárium (6) lemez (1) móka (91) munka (14) nagykanizsa (97) nap (75) napi (64) napirajz (40) napló (96) notebook (1) pc (2) sámán (99) sh4m3n (101) sh@m3n (102) shamen (105) súlyos (97) súlyosság (89) számítástechnika (6) szőke (40) táska (3) telefon (2) történések (70) való világ (8) vicc (100) viccek (101) Címkefelhő

2013 Január 31 Csütörtök

2013.01.31. 00:01 SH4M3N

2013 Január 31 Csütörtök, Marcella és Betétlap névnapja van

- Ezen a napon vették filmre 1932-ben, Hippot az olasz vízilovat, aki szájában a sarokba hordta a vizet, fészekrakás és tojásai költésének céljából. 
-Francesco Kopottcerka olasz tésztagyártó ezen a napon reszelte ujját a pizzára,melyet utána elfogyasztottak az éhes hozzátartozói. Azóta csak rendelhető Olaszországban az Franc-elcsesto pizza, aminek különlegessége,hogy mind valami ujjat tartogat a megrendelőinek! 

- Kanálkapuszta lett az ország első települése, ahol felütötte fejét a tömeghisztéria és a lakosság 100%-át megfertőzte. Szomszéd Zsombor a település vezetője elmondta.: " - Kanálkapuszta mind a négy lakosa elkapta a különös kórt. Az állatokkal megromlott a viszonyuk, így vagy önellátók lettek, vagy szimplán kimúltak a kiskertek és háztáji gazdaságok háziállatai." A kistelepülést karantén alá vonták a katasztrófavédelem emberei, valamint a hadsereg virológiai osztaga. A település megközelítése akut hisztériás rohamot okoz, így 5km-es körzetben minden humanoidot begyűjtenek és egy depóban megfigyelésre elkülönítik. A kór gyors lefolyású, akut sírást, őrjöngést valamint stabil önmegerősítési kérdések kreálását okozza. Aki esetleg önmagán hasonló tüneteket vél felfedezni, azonnal keresse fel természetgyógyászát vagy a körzeti megbízottat. Kanálkapuszta első embere  azt is elmondta kérdésünkre, hogy a probléma mielőbbi megszüntetéséhez felvették a kapcsolatot az illetékes állami szervekkel. Egyenlőre megoldatlannak tűnik a probléma,hiszen több elem is hiányzik az otthoni távkapcsolóból illetve a Sokol típusú rádióból, mutatott rá a hiányosságok alapvető problémagócaira. Megkerestük az illetékes szerveket is. Vitéz-Kárász Gizellát a vidék ellehetetlenítési államtitkárt nem sikerült elérnünk, mivel kempingágy szorulással kórházban kezelik. Ezúton kívánunk mihamarabbi gyógyulást. A szaktársától holnapra kapunk érdemi választ a kérdéseinkre. Addig mindenki legyen óvatos és semmiképp se álljanak le vitázni egy hisztériával fertőzött személlyel.

- Az Arab Emirátusokban lebukott az egyik helyi bankban Juszuf Ahmed-El-Borjah aranyfényező, mikor egy fedezet nélküli sejket akart bemutatni. Az éber pénztárosnak az tűnt fel,hogy az alul öltözött sejk és El-Borjah nem rendelkezett rendszámmal ellátott tevével. Az elkövető a kísérletért ovációt és tapsot kapott, majd elhalmozták a főtéren utcakövekkel és kisebb szikladarabokkal. 


A nap mondása.:" -Olyan nagy volt a segge,hogy a légy kétszer tankolt,mire egyszer körberepülte!" Tank Aranka a Tank Girlz együttes szopránja a pályatársáról, Ursula van de Zsear az XXL Sisters énekeséről...

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet munka beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló életkép szőke napi álhír 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

A bejegyzés trackback címe:

https://sh4m3n.blog.hu/api/trackback/id/tr535053763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása