Az egynapos SH@M3N blogja

Sokkolóan blőd, sokoldalúan szánalmas és néhol esetleg vicces...de szigorúan csak saját felelősségre!

Friss topikok

Címkék

2012 (95) 2013 (34) 2014 (6) álhír (16) bag (1) benéztem (1) beteg (99) blog (102) ciklon (2) computer (1) design (2) divat (1) dj (2) eladó (1) élet (95) életkép (14) érdekes (90) floppy (1) hoax (28) humor (39) ideg (2) időjárás (34) kacagás (93) kalendárium (6) lemez (1) móka (91) munka (14) nagykanizsa (97) nap (75) napi (64) napirajz (40) napló (96) notebook (1) pc (2) sámán (99) sh4m3n (101) sh@m3n (102) shamen (105) súlyos (97) súlyosság (89) számítástechnika (6) szőke (40) táska (3) telefon (2) történések (70) való világ (8) vicc (100) viccek (101) Címkefelhő

2013 január 29 Kedd

2013.01.29. 00:01 SH4M3N

2013 január 29 Kedd, Adél, Babér és Lángos  névnapja van

-Ezen a napon ünnepeljük,a távoli rokonaink távolban élését.

-Mai napon vezették be kézenfogva, 1894-ben a villamos áramot az Észak-Magyarországi Gróf Prieschenwalderostenstrasse Aurél otthonába. 

- Megrendezik az első falikárpitra hányás világbajnokságát, az Indiai Kashmirban. A legfontosabb amit vinniük kell magukkal a versenyzőknek egy igazolás, hogy semmilyen fertőző betegségben nem szenvednek. Oltási kis-könyvet, az állatorvos szignójával illetve a veszettség és a szopornyica elleni oltást igazoló matricával ellátva a jelentkezéskor kell bemutatni az illetékeseknek. A falikárpitra hányás menete.: - Egy erős Indiai Curry tál elfogyasztása puszta kézzel, az izzadással kötött-fogásban megbirkózni. Ha ezen a teszten átment az illető, akkor a szent Gangeszből meginni 1 liter mosatlan vizet. Ezután a tökéletes kompozíció elérése végett mindenki választhat a számára legszimpatikusabb ételfestékből, amit kortyolgatva elfogyaszthat. Innentől csak az idő ami ellenük dolgozik. 24 óra áll a rendelkezésére a versenyzőnek,hogy a megfelelő kompozíciót a falra hányja. Ezt egy szobafestőkből és műkritikusokból álló, belgyógyász szakmai társulás fogja zsűrizni. A legjobb műalkotásokat egy speciális lakkréteggel konzerválják és később a Mumbai-ban található múzeumban fogják kiállítani. A magyar csapatot, Dr.Gosztolány Jeromos érdemes zongorahangoló és belgyógyász készítette fel. A csapatkapitány, Matula József szobafestő és giccsológus. A férfi csapattagok: Bohák Boldizsár - co hegesztő és géplakatos, Mójzer Arisztid - pléhbános, Franek Ferenc - alkoholista. A női csapattagok: Lehelke Ágota - kocsmáros/pultos, Megyeriné Dr.Pózer Aranka - kórboncnok és tudatferdítő szakorvos.  Együttes erővel, szurkoljunk a legjobb eredményért! 

- Az idén Bohumil Plotar, cseh gyűjtő nyerte a szemöldökcsipesz és harisnyafogó csipesz szakkiállítás legszebb standját. A bemutatott gyűjteményben olyan ritkaságok is fellelhetők voltak mint a csincsilla szőr borítású, kardfogú tigris fogából faragott szemöldökcsipesz, melyet maga XVII.Napoleon is használt orrszőrzete ritkítására. Több évtizedes gyűjtésének köszönhetően Plotar úr gyűjteményét akár több órán keresztül is megtekinthették azok, akik a svájci órakiállító standról próbálkoztak betekintést nyerni. A nyertes gazdagodott egy eredeti Borsodi retro PVC műanyag terítővel, melybe a gyártó vulkanizálta a meósát egy furcsa balesetet követően. 

A nap mondása.:"-Én aszondom,hogy a fokhagyma-kolbász ízű fogkrémná' ni'ccsen jobb!" Bolgár Lajos, pásztor véleménye, mikor a fogkrémgyártók szövetsége kutatást végzett arról, hogy milyen új fogkrém ízesítést vezessenek be a magyar piacra.

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló életkép szőke napi álhír 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

A bejegyzés trackback címe:

https://sh4m3n.blog.hu/api/trackback/id/tr55049808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása