Az egynapos SH@M3N blogja

Sokkolóan blőd, sokoldalúan szánalmas és néhol esetleg vicces...de szigorúan csak saját felelősségre!

Friss topikok

Címkék

2012 (95) 2013 (34) 2014 (6) álhír (16) bag (1) benéztem (1) beteg (99) blog (102) ciklon (2) computer (1) design (2) divat (1) dj (2) eladó (1) élet (95) életkép (14) érdekes (90) floppy (1) hoax (28) humor (39) ideg (2) időjárás (34) kacagás (93) kalendárium (6) lemez (1) móka (91) munka (14) nagykanizsa (97) nap (75) napi (64) napirajz (40) napló (96) notebook (1) pc (2) sámán (99) sh4m3n (101) sh@m3n (102) shamen (105) súlyos (97) súlyosság (89) számítástechnika (6) szőke (40) táska (3) telefon (2) történések (70) való világ (8) vicc (100) viccek (101) Címkefelhő

2014.Január 16. Csütörtök

2014.01.16. 00:00 SH4M3N

2014.Január 16. Csütörtök, Gusztáv és Mustgáz névnapja van

A magzatvizek lecsapolásának napja

1982-ben, ezen a napon vezették át kézen fogva kisdobosok, Moszkva belvárosában az erősáramú felső vezetéket, mely Brezsnyev főtitkár villamosát hajtotta. Azóta minden évben, 120 darab szén golyót helyeznek el a téren, megemlékezve a hős gyerekekről. 

Olasz kutatók, megtalálták egymást a Genovai kísérleti laborban, miután tűz ütött ki. Az Umbrella Corp.Lab, székházában mint ismeretes, tűz ütött ki múlt év utolsó szombatján este. A biztonsági rendszer, hermetikusan lezárta a ki és bejáratokat, ezzel elszigetelve a külvilágtól és egymástól is az ott dolgozó szakembereket. A laborban egy speciális és eleddig reményvesztett kutatás folyt. -Több éves munka veszett oda. Mondotta Giuseppe Hossanti, laborvezető. Elmondta, hogy politikusok szervezetébe próbáltak gerincoszlopot és tartást kifejleszteni, de az alanyok egytől egyig elhullottak. Bíznak abban, hogy hamarosan az adatokat az összeégett gépekből kinyerik és siker koronázza munkájukat. 

Új versenyszámmal bővül az idei 2014-es Téli Olimpia. A jégcsap szopogatás egyéni és csapat küzdelmével illetve az extrém hóba hányás különleges sportágaival bővül a repertoár. Hazánkat a jégcsap szopogató versenyben Ováliai Helga és Trixxy D. Melánia ( háromszoros felnőttfilm különdíjas ) a csapatban az Egersámsoni Kék Lagúna férfi csapata vesz részt, 4 fővel. Az extrém hóba hányást sajnos az időjárási viszonyok miatt kellőképp nem tudták sportolóink gyakorolni így majd csak a 2018-ban rendezendő olimpián fognak részt venni. 

A nap mondása:"-Rád megyek,mint nyugdíj a rulettre!" Francoise LaBushyé francia postai dolgozó egy pikáns öntettel és csigával a svéd asztal előtt.

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi súlyos 2014 nagykanizsa kalendárium történések sámán shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2014.Január 15. Szerda

2014.01.15. 22:09 SH4M3N

2014.Január 15. Szerda, Lóránt, Lóránd és Ártánd névnapja van

Az Országos sipákolás és a Nemzeti végtermék inhalálás napja

Sajnos nem sikerült megdöntenie Shakashve Hundaetpeii Gouranga, röviden ahogy mindenki ismeri "A GURU"-nak a levitálás rekordját, amit 1793-ban felállított Kahesvas Nemelesh Bhukthalekhvar állított be. A rekord, 194 óra. A GURU, másfél órája lebegett a vízben, mikor Punjab városának halászai kifogták.

Betiltották a nemzetközi vidám vasárnap nevű rendezvényt. A megjelent személyek átható rendőrségi vizsgálaton estek át. A felgyülemlett pszichedelikus szert a szervek lefoglalták és a rendezvény házigazdáját illetve a főszervezőt letartóztatták. Több helyi aktivista a letartóztatást látva, pénztárcájukat a rendőröknek dobták. Az így keletkezett plusz anyagi forrást a rendőrség, új eszközök beszerzésére fordítja. 

Holtan találta otthonában, Lila Virágot élettársa, Kertész Jónás. Az épp szirmait bontogató tehetség ideje korán, alig 3 hónaposan hagyta itt e világot. Élettársa elmondása szerint kikaparta a házi kedvencük Jeromos a macska, a speciálisan Virágnak dúsított földet. Sajnos a segítő kéz már későn érkezett így Virág elhervadt és a helyi városgazdálkodás, komposztálójában végezte. Búcsúztatása szűk családi körben történt. Ugyanitt cserepek, virágoknak vitaminok és tápok áron alul, eladók! 

A nap mondása.:" Gondosan moss kezet, ki tudja hol volt előtte a szappan!" Dr.Simeon Euthanázia, szexuálpszichológus és tréner, valamint a Kanális lehet anális c. könyv szerzője

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi súlyos 2014 nagykanizsa kalendárium történések sámán shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2014.Január 14. Kedd

2014.01.15. 22:08 SH4M3N

2014.Január 14. Kedd, Bódog, Bádog és Dándog névnapja van

A rossz beidegződések országos napja van!

Japán kutatók, 47 évvel ezelőtt próbáltak meg először evőpálcikával kakaós tejbedarát elfogyasztani.

- Magyarország térképére egy új hegyvonulat került fel, közvetlen a Mátra nyomvonala alatt. El is nevezték (teljesen logikusan a felfedezők) SzubMátrának. Az Indonéz kormány tiltakozik a névhasználat miatt és a nemzetközi bíróságon már támadják is a névadást. Dr.Friedhoff Baltazár vezető kutató kérdésünkre elmondta, hogy a névválasztás nagyon nehéz volt. Elhangzott a tojásos lecsó vagy a túrós derelye, de még a mákos kalács is, mint hegység név. 

- Fotoczell A. Hedvig - Fenyők a réten c. örökzöldjével nyitotta meg kapuit a XXV. Magyar Dal és Céllövölde Fesztivál Hurkásborzasztón. Hedvig igazából nemzetközi sikereket nem halmozott, de közüzemi számlatartozásokat igen. A riporter kérdésére válaszolva kifejtette, hogy örül a felkéréseknek hiszen nem a részvétel,hanem a fontos! 

A nap mondása.:" Az ikerlányokat az anyajegyük alapján különböztetjük meg! A barnának a jobb kezén, a szőkének a bal kezén van az anyajegye!" Mahatma Fatima, indiai vadkender nemesítő és bélféreg hangutánzó művész

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes élet beteg nap vicc humor viccek móka kacagás napló szőke napi súlyos 2014 nagykanizsa kalendárium történések sámán shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2014.Január 13.Hétfő

2014.01.15. 22:06 SH4M3N

2014.Január 13.Hétfő, Veronika és Harmonika névnapja van

Ma van a sósavval gargalizálás világnapja

1289-ben, ezen a napon foglalták el stájer rohamosztagosok, IV.László király trónját. A király önként távozott, hóna alatt a napilapokkal és a két guriga toalett papírral. Sajnos nincsenek feljegyzések,hogy a papír hány rétegű és milyen illóanyagokat tartalmazott illetve a király bélműködése helyén volt-e az adott pillanatban...

1914-ben, ezen a napon helyezték le a világ első kátyúját amerikai szabad kőművesek, New York város Brooklyn negyedében. Azóta is remekül működik és napról napra csak terjed a világban. Magyarországon eleddig nem sikerült egyetlen egyet sem felszámolni mindent kielégítően. Hiába. Kőműves Kelemen után szabadon, asszony kell a házhoz...ergo asszony kell a bitumenhez is!

A nap mondása: "-Soha többet nem dúsítok piskótát uránnal!" Igor Sztyepotkin, Csernobili volt urán készletraktáros...

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes élet beteg nap vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi 2014 nagykanizsa kalendárium történések sámán shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2014.Január 10.Péntek

2014.01.15. 22:05 SH4M3N

2014.Január 10.Péntek, Melánia, Melankólia és Melanóma névnapja van

Ma van a fekete székletminták világnapja

Aurelius Magicus Cactus római hadvezér, ezen a napon időszámításunk előtt 32-ben, gázolt át egy ganajtúró bogáron harci szekerével, és szenvedett halálos balesetet. 

Újraforgatták Bodnár Eugénia ruhásszekrényét, kigyúrt, izmos férfiak, miután átköltözött az idősek otthonába. A 82 éves heveny szívizomelhalásban szenvedő nyugdíjas, először levegő után kapkodott, majd a szekrényből távozó molyáramlatra vetette magát. Legvégül a kiérkező mentők gyors beavatkozása mentette meg az életét, miután sikerrel eltávolították a szájüregébe ékelődött melltartó kapcsot, ami egy szerencsétlen fiókömlés után került oda. 

Megtalálták egy utasellátóban a pultnak támasztva, Filippó Arnold - A léggömb fújó lány c. olajfestményét. Az eltűnt művet a Szépművészeti galériából tulajdonította el egy arra járó műértő. A kortárs művészet meghatározó hazai alakja, az olajfestményt speciálisan egy radiátor belső felületére festette. Az olajradiátort a múzeum hőközpont rekonstrukciója közben, illetéktelen személyek leszerelték a helyéről és ismeretlen helyre távoztak vele. Utolsó felbukkanásáig, több hulladék-gazdálkodó és újrahasznosító parkban látták megfordulni. Az esetet a rendőrség, szakértők kakaós tejbevonattal történő bevonásával vizsgálja. 

A nap mondása: "...Aha! Úgy tűnik, az elbaszás tündére megint erre járt!..." Huzal Lajos, vasbetonöntő műszakvezető, egy félresikerült betongolyó kiöntése után, amely egy kockát formázott.

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes élet beteg nap vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló napi súlyos 2014 nagykanizsa kalendárium történések sámán shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2014.Január 09.Csütörtök

2014.01.15. 22:04 SH4M3N

2014.Január 09.Csütörtök, Marcell és Parcella névnapja van

A "Lapáttal homlokon érintés" világnapja van!

Ma, 48 évvel ezelőtt fedezte fel első anyajegyét Mikorka Kálmán, nyálelválasztó szociopata és önfeláldozó egyetemi docens.

A hétvégén mutatják be nagy érdeklődés mellett, az első Disney Entertainment - Magyar Posta Zrt koprodukciójában készült filmet. A film címe: Megbélyegezve! A történetben egy boríték hányatott sorsát kísérhetjük nyomon, miközben elkallódik a nagy levél szortírozóban és megpróbál visszatérni a szállítószalagra. Segítségére van egy kedves csótány, valamint az elkallódott levelek francia-amerikai kettős ügynöke, bizonyos Le Zárt-Bori Take. A bonyodalmakkal tűzdelt, humoros ám keserédes műalkotást, Peter T. Ripper rendezte. Zsigmond Vilmos tényfékezte. A bemutató, Budapesten az Üllői úti székház aulájában lesz. 

Magyar idő szerint, hétfő hajnalban választották meg az Antarktiszon a legszebb eszkimó nőt, aki képviseli a jeges sapkát a nemzetközi mezőnyben. Anauta Utaltatta 21 éves jégszobrász kimagasló eredménnyel és közel 21 centiméterrel, utasította maga mögé a szintén nevezett jegesmedvéket és pingvineket, orosz-lány fókákat. Elmondta,hogy semmi mást nem szeretne mint világbékét és egy hideg whisky-kólát, sok jéggel. 

A nap mondása.: "- Csak tánc közben zavar a zene!" Igor Vaszilij Nanopopovics orosz balett oktató és példa nélküli egyenlet megoldó, fejszámoló zseni

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes élet beteg nap vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló napi súlyos 2014 nagykanizsa kalendárium történések sámán shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2014.Január 08. Szerda

2014.01.15. 22:02 SH4M3N

2014.Január 08. Szerda, Gyöngyvér és Csigavér névnapja van

A nemzetközi csembalók félrehangolásának a világnapja!

- Nagy médiaérdeklődés mellett engedték újra szabadon, azt a tavaly novemberben befogott 3 hajléktalant, akiket a 
Nemzeti Újrafeldolgozó munkatársai mentettek meg a fagyhaláltól. Mint köztudott, a három hajléktalant egy szemeteskukának álcázott etetőnél találták meg, közel a kiszáradás és a heveny megtaknyosodás tünetei közepette. A NÚ munkatársai az ünnepek alatt rengeteg időt és energiát helyeztek bele, hogy a szegény védtelen hajléktalanok, akiket bántalmazóik csak úgy kidobtak. A petárdázások miatt is antiszociálissá vált egyedeket nehéz volt újra visszaszoktatni, de sikerült! Most újra a vadászterületükön portyázhatnak. Ma délután a három hajléktalant újra szabadon engedték a vadonba. A sajtóügyeletestől megtudtuk, hogy a vadászatuk továbbra is szigorúan tilos, egészen a párzási időszak végeztéig, tehát május 9! Aki ennek a törvénynek nem tesz eleget, azt 3-15 évig terjedő, borítéknyalásra ítélhetik! 

- A szilvás buktából való szilvalekvár kiszívásának szívószállal való világrekordját állította be egy japán versenyző. A 27 éves Ishio Makifafigura speciális technikáját hosszú éveken keresztül fejlesztette világrekord szintre! Elmondása szerint eleinte zacskós porlevesekkel gyakorolt, majd később a dobozos tejek és joghurtos italok következtek. A bukta előtt hosszú ideig a Donkin' Donuts termékein gyakorolt. Az ideje 14.7 másodperc. A magyar versenyző a selejtezőkön már kiesett így nem került fel a főtáblára, Korhely Előd a 28. helyet érte el a Nagasakiban megrendezett versenyen.

A nap mondása.: "-Egyszerűen beleestem a kezembe" Mandiner Jeromos, ács állványozó és erotikus bábművész

Szólj hozzá!

Címkék: blog élet beteg nap vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló napi súlyos 2014 nagykanizsa kalendárium sámán shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013.Június 25. Kedd

2013.06.24. 23:39 SH4M3N

2013.Június 25 Kedd, Vilmos és Ildomos névnapja van. 

Ma van a kihunyt villanykörték országos megemlékezésének a napja

- 156 évvel ezen a napon kötötték meg a Honduras-Japán békeszerződés színeiben pompázó, eredeti gyapjú sálat, csincsilla bojtokkal és bálna fogakkal díszítve.Japán cethalászok tiltakoztak és hosszú sorokba rendeződve kérték ki a helyi italmérőben a szakét.

- Nigériai orvos kutatók, nagyszámú orvosra bukkantak Magyarországon, Pécsett a Tudományegyetemen. A kutató csoport, nagy létszámú, többnyire rezidens vagy még tanuló állományban lévő, nem kifejlett halogatót talált, jelentős mennyiségben egy négyzetméterre besűrítve. Pár mintát magukhoz vettek és a nigériai orvosi egyetem, tudományos laborjában további egyedek tenyésztésére, szakcsoportot és kutatási projektet hoztak létre.

- Olasz divathetek alkalmából, Milánóban mutatják be a legújabb trendet, mely meghatározó lesz a 2013 ősz-tél konfekcióknál. Az egyik ilyen újdonság, Giordano  Ammanni a híres olasz Armani arab unokatestvérének a szüleménye. A kívül szerves hulladékból és fröccsöntött talpú lábbelit alkotó designer a bélést, selyemhörcsögből alakította ki. Az állatvédők tiltakoztak eme szőrme hasznosítása ellen, de megnyugtatott mindenkit a tervező,hogy a hörcsögök már nem éltek, mikor felhasználta a bundájukat. Hivatalos árat még nem közöltek, de a jog és állatvédők úgy 2-től 5 évig terjedő szabadságvesztést adnának a viselőjének.

A nap mondása.: "Ma magamra mosolyogtam,holnap is találkozunk!" Slingetz Eleonóra, pszichopatás állatidomár  és jelentéktelen skizofrén személyiségek

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013.Április 11. Csütörtök

2013.04.11. 00:40 SH4M3N

2013.Április 11. Csütörtök, Leó, Szaniszló és Csemballó névnapja van

A nemzeti összefogás napja a wc dugulások elhárításának az emlékére

- Magyar kutatók először mértek sikeresen kakaós-tekercsen indukciót. A hirtelen jött felfedezés, rögvest beárnyékolta,hogy a hely szelleme Komjáthy Laci bácsi biztonsági őr, a mérésekhez használt csigát, elfogyasztotta. 

- 112 évvel ezelőtt kapta el a róla elnevezett betegséget, Gróf Tripper van Böeven. Szájhagyomány útján terjed szerte a világban.


A nap mondása.: "-Egyszer élünk, még egy pohár törött üveget!" Mandiner Jeromos, ács állványozó és grafikus művész

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes élet beteg időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013.Április 09. Kedd

2013.04.09. 00:57 SH4M3N

2013.Április 09. Kedd.Erhard és Betáp névnapja van

A felkínált lehetőségek elódázásának a világnapja

- Megrendezték az immár hagyományosnak mondott 3.Mákszem félbeszakító versenyt, Alsódöbröncevackoson. A versenyt a helybéli Tóth házaspár nyerte. Tóth úr egy körömvágó ollóval hasította félbe a magokat 60 másodperc alatt. Eredménye az indulók közt is, becsületre méltó 18 mákszem. (A mákszemeket egyenként kell megfogni és félbetépni. a szerk.) Tóthné Gondolat Aurélia pedig szemöldök csipesszel szaggatta a mákszemeket ruházata alsóbb részeire, adott idő alatt 14-et. A kiugró sikert vastapssal díjazta a közönség valamint a drogprevenciós szolgálat munkatársai. 
 
- 1991-ben dobták piacra amerikai üzletemberek a rövidtávú, levegő-föld szárnyas bombákat Irakban. A nagy sikerre való tekintettel, megismételték a bemutatót 2005-ben. Jelenleg a bevált módszerek alapján, új piacokat nyitnak Észak-Korában és Kelet Timorban. 


 
A nap mondása.: "- A szerelem azt jelenti, hogy egy valakivel jobban szeretsz dugni, mint a többiekkel." - Pléh Aladár szexuál-pszichoterapeuta

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax design élet dj táska beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi álhír 2012 számítástechnika súlyos nagykanizsa történések sámán való világ 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013.Április 08. Hétfő

2013.04.08. 00:01 SH4M3N

2013.Április 08. Hétfő, Dénes, Déenes és Krémes névnapja van

Az orrszőr hullás elleni megemlékezés napja

- A mai nap hozták forgalomba az új édességet. A milky way, mars, snickers és a bounty sikere után, itt az új Mercur szelet. A reklámban a tejútrendszert szimbolizáló csoki pralinéból egyszer csak kiugrik egy jól nevelt űrlény, aki szomáliai és baszk nyelvjárás ötvözésében elsusogja,hogy a Merkúr bolygóról jött és mennyire nehéz volt meglelni ezt a tejútrendszert valamint mennyire finom ez a szirup, amin most átment. Ekkor a semmiből egy komplett fogsor kettéharapja, majd az űrlény még eltűnő alkatrészeit látva a fogsor bebüfögi az arcunkba,hogy Merkúr, nehéz megszerezni, de könnyű csábítás bekebelezni. A gyártó ragaszkodott a szlogenhez illetve a nehézfémet ( mercury ) tartalmazó tejcsokoládés szelet ilyen jellegű bemutatásához. Reméljük,hogy valóban annyira finom, mint ahogy a fogsor állítja. Marie Currie ajánlásával

- Spontán Géza gyors és gépkocsi rakodó munkás lett az idei Ússzuk át a Lángos-patakot verseny győztese. Fejes után, a patak kilépett medréből és több pockot illetve vakondokot veszélyeztetett. Így azokat ki kellett telepíteni az említett területről és a nyaktörő mutatványt bemutató Spontán Gézát a helyi vízi rendészet munkatársai feljelentették nemzeti vagyok rongálásával. A nyereményt azonnal átváltották a büntetés lefaragásának ellenértékére. A nap mondása.: "-Miért van a pélódra írva, hogy TESCO?? -Mert a legkisebb is számít!" Boldog Gyula és Boldogné Kovács Etelka beszélgetése 

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013. Április 06 Szombat

2013.04.07. 17:57 SH4M3N

2013.Április 06 Szombat. Vilmos, Bíborka és Villanybojler névnapja van

A spontán alakult metál-szakkörök világnapja

1706-ban ezen a napon fedezte fel George Blackheart, hogy a feleségének anyja is van. 

1813-ban ezen a napon találták fel dán kutatók a vezeték nélküli ivóvizet egy komolyabb országos csőtörés után. A dán király kitüntette a feltalálókat Olle Armassen és Jesus Hanrikssen-t. Utóbbi feltalálónak nagy szerepe volt az eljárás kifejlesztésében. Pusztán kőből is tudott vizet fakasztani, amire előtte senki sem volt képes.

- 1996-ban a My little pony, please die hard c. dalával nyerte meg a gyermek zenei pályázatot a Killer Bees attitude, Albán zenekar. Több neves előadót is maguk mögé utasítottak,mint a 40 éve a pályán sompolygó Alice in Bluejeans vagy a Mottöhead  

 

A nap mondása.: "A szex olyan, mint a kínai kaja: bárhol megkapod, de csak kevesen csinálják jól." - Northoile Jeromos utcasarok kutató és kódmegfejtő

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013.április 5 péntek

2013.04.05. 00:18 SH4M3N

2013. április 5. Péntek Vince, Pince és Vinyetta névnapja van

Ma van a nyáltörés világnapja

- Ezen a napon, 165 évvel ezelőtt jelent meg Petőfi Sándor első és egyben utolsó receptes könyve Poszt Humusz címmel. Rengeteg a mai napig ínyenc falatnak számító műremek színesíti a hazai és persze a nemzetközi konyhát Ilyen például a Tarkólövés babsaláta ágyon, Bem módra vagy a Szemöldök rántás besamel mártással és Kossuth cigarettával felütve. 

- Mai napon a Buktacukrozásban ínhüvelygyulladásban rokkant cukrászok szerveznek tüntetést az egészségügyi minisztérium elé, elmaradt járandóságukat követelve. Mint arról beszámoltunk korábbi híreinkben, Broáfka Gáspár a szóvivő vette szárnyai alá ezeket a súlyosan sérült személyeket. Kiáll az ínhüvely gyulladás kutatásának az anyagi hátterének minisztériumi támogatása mellett. A cukrászati dolgozók szövetsége pedig a buktacukrozás gépiesítése mellett tört lándzsát a rokkantak jogai mellett.

A nap mondása.: "-A szex csak az érintett 5 emberre tartozik." Igor Ballisztikovics, orosz sugárhajtású felnőttfilm visszacsévélő szaktekintély. 

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán való világ 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013. Április 4. Csütörtök

2013.04.04. 00:00 SH4M3N

2013. április 4. Csütörtök Izidor és Dezodor névnapja van

Ma van a beomlott homokvárak renoválásának a világnapja

- A számmisztika szerint a mai napon hatalmas az esélye, hogy mumifikálódott lakót találjunk a liftaknában vagy a szekrényben. 

- 1977. április 4-én állította színpadra az Egri Csillagokat a Nemzetközi Arktisz-kutatóbázis személyzete.A jegesmedvék és a pingvinek idomítása több hónapot igényelt, de így sem volt teljesen tökéletes a bemutató. A támadó török pingvin és jegesmedve csapatok, egymást is tizedelték, nem csak a kutatóbázis munkatársait. 

- 1613-ban, ezen a napon avatták fel az Elzászi szénbányászok fürdeni mennek akt szoborcsoportot. A köztéri alkotást eleinte furcsán méregették, majd a nép akarata a későbbiekben elsöpörte a város szívéből. Sajnos csak mondák és városi legendák övezik a valódiságát.

A nap mondása.:"Te kis ópiumszármazék ! Kitágul tőled a pupillám!" - Mák Alajos betűtészta szedő és villanyborotva precíziós beállító műszerész, kedves feleségének

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes telefon hoax pc élet munka táska beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi ideg 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán való világ ciklon 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013.Február 22.Péntek

2013.02.22. 00:01 SH4M3N

2013.Február 22.Péntek Gerzson és Piranha névnapja van

Ma van a paprikás krumpli nemzeti elsózásának a napja

- 192 évvel ezelőtt, Dr.Gariballdi del Toro Bolognese spanyol látszerész kísérletezte ki az átlátszó fémet. Hosszas kutatómunka és kísérletezés után, egy nagyon egyszerű kötés által hozta létre a drótkerítést. A mai napig használják, óvatlan szemek és egyedek megfékezésére.

- Ugandában, az őrjöngő, felbőszült tömeg, kormányváltást követelve leváltotta az épp vezető ülésben tartózkodó  Ralph Guanoma-át. A vezetőülést átadta az ország egyetlen személygépkocsijában a tömegből találomra kiválasztott személynek. Anulu Mukamba Gulash, az újonnan a vezetőülésbe taszított elnök elmondta,hogy ezentúl nem csak kecskével,hanem már szamárral, lóháton és egyéb eszközzel is fel lehet hajtani a 6 sávos tábornoki útszakaszra. Bevezetik kézen fogva a lakásokba a teheneket és az áramot. Megnyitják egymás elméjét a falusi lakosságnak egy harci bárddal, ezzel is fokozva az amúgy is alacsony érdeklődést egymás iránt. 

- Lipótakácosfelsőn nyerték meg minden idők legnagyobb lottónyereményét. A boldog nyertes a nevét nem árulta el, de terveiről hosszasan beszélt. Szeretné a szemöldökét kiszedetni, a zoknikat melyeknek szépségüknél fogva sincs párjuk, lecserélni valami újabbakra illetve kizárólag pamutot beszerezni. A kis kádat befoltozni, mivel gyárilag elhelyeztek rajt egy lefolyót. Így mindig elfolyik a víz fürdés közben, ami jelentős többletköltséget eredményez. Továbbá szeretne egyszer végre rendesen étkezni. Késsel-villával és végre nem kell a szomszédos vályúnál étkező malacokat elkergetnie.

A nap mondása.:"-Olyan jó vagyok az ágyban,hogy a saját nevem kiabálom!" Műzli Lajos, idegbecsípődést beállító műszerész és neurotikus közmunkás.

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013.Február.21 Csütörtök

2013.02.21. 00:15 SH4M3N

2013.Február.21 Csütörtök Eleonóra és Falióra névnapja van

Ma van a hadilábon állás megdöntésének a világnapja!

- 2001 Február 21-én rendezték meg az első tombolával egybekötött álarcosbált és divatbemutatót a Nemzetközi Űrállomáson. Az első bált, Ariksen Fergusson svéd űrhajós nyerte, aki hamutálnak öltözött.

1678. Február 21-én született Vincenzo Porckorong olasz ívhegesztő művész, a meztelenül hegesztés kitalálója.
Nem volt egyszerű kifejleszteni a technikát, hisz akkoriban az elektromosság igencsak gyerekcipőben járt.A megoldást az aranyhörcsög és tengerimalac hajtású dinamó ősét alkotta meg, ezzel fejlesztve áramot, melyből egy spárga segítségével a földre egy ívet fektetett.

Namíbiai kutatók bejelentették,hogy kihalt az utolsó kardfogú molylepke. Az utolsó egyed halálát egy ideges amerikai turista okozta. Sajnos a lepke szeretett volna egy kicsit megpihenni valakinek a lábán. Részben sikerült is, de sajnos a pamut zoknit viselt a hölgy és molylepkének nézte az ártatlan párát, így azt lecsapta. Sajnálatosan az utolsó egyed volt a több millió éves evolúciós skála végén. 

A nap mondása.: "-Vannak karok, csak az izmok szarok!"...Venyige Jenő, 91éves aktív kasszafúró mester mikor a rendőrség tetten érte egy lemezkazetta megbontásakor, melybe 3 órán keresztül próbált lyukat fúrni. 

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013 Február 19 Kedd

2013.02.19. 00:56 SH4M3N

2013.Február.19.Kedd, Zsuzsanna és Lapocka névnapja van

Ma van a tömeges spanyol-vérnarancs pusztulásának az első évfordulója

Ezen a napon 522 évvel ezelőtt indult útnak Kolumbusz Kristóf felfedezni, Amerikát. Sajnos az útlevelét otthon felejtette így vissza kellett fordulni az Antillákról. Ezért van az,hogy nem 1491-ben,hanem 1492-ben sikerült felfedezni az említett országot.

Horgonydobó versenyt rendeztek Tibeti buddhisták a Kínai-Tibeti határon. Egy horgony az egyik kínai katona életét követelte,miközben magával rántott több szerzetest. A szerzetesek szerencsére tudtak levitálni, így bennük nem esett kár. A lehulló kínai sorállomány és a horgony viszont jelentős károkat okozott a hegy lábánál parkoló Argentin Jáde és Kokain báró gépjárművében. 

Perui hegyi hangyákat és Komlói vöröshangyákat kereszteztek japán kutatók. Elmondásuk szerint a hegyi hangya képes mínusz 15 foknál is kiválóan teljesíteni, míg a vöröshangya jól bírja a meleget. Így ezen hangyák bármilyen időjárási körülmények közt, megállják a helyüket. Jelenleg próbálnak olyan hangyafajt találni, amelyik kitűnően úszik.Egyenlőre csak a vízfelszínen és furcsa, összegömbölyödött pózban képesek a kísérleti egyedek megmozdulni, de dolgozik a kérdésen a Ichiio Taslimasni & Owe Kin Yukasagumi 

A nap mondása.: "A szex a kilenc indíték egyike, amiért érdemes újjászületni. A többit meg leszarom!" Don Pizzicato, felnőttfilm statiszta és parókamanöken. 

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013.Február.13.Szerda

2013.02.13. 20:33 SH4M3N

2013.Február.13.Szerda, Ella, Linda és Pangás névnapja van

Ma van a "Mindent be kell dugni!" népi mozgalom ünnepnapja

Ezen a napon született meg az első értelmes gondolat ie.176351-ben

Magyar sikerek a kisszék távolba hajítás nemzetközi megmérettetésén. Susogós Samu kocsmáros és Korzika Aranka üveges és képkeretező a Helsinkiben megtartott versenyen az előkelő 6 illetve 13-ik helyet érték el. A szoros versenyben versenyzőink az ablakon való kisszék átdobásban véreztek el. 

Osztrák kutatók, továbbfejlesztették a térdhajlítás tudományát. Egy speciális eszköz révén, konkrét 360' fokban is megtudják hajlítani a lábakat. Prof.Hans Gipsen annnyit mondott,hogy a lábat egy erőteljes kifelé történő mozdulattal kell rábírni a hajlításra. 10-ből 9 traumatológus és gipszelő ezt ajánlja!

A nap mondása.: "Ezeknek az emberevő hangyáknak rossz a látásuk, így nem is sejtik, hogy éves vonulási útjuktól mindössze fél méterre álok." - Néhai Peter Tetemborough televíziós zoológus és útsózó

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013 Február 11 Hétfő

2013.02.11. 00:05 SH4M3N

2013 Február 11 Hétfő, Bertold, Marietta és Pajkos napja van

Ezen a napon indokolt a tarkóvédő hordása, mivel a random tarkón vágás napja van világszerte

- 5 éve, ezen a napon sikerült orosz bányászoknak feltárni azt a tárnát, melyben a második világháborúban menedékként szolgált a civil lakosság számára. Az előkerült élő személyeket, különös óvatosság mellett szállították védett helyre, hiszen a több évtizedes elzárást követően a bőrük vékonnyá és áttetszővé vált. Szergej Iljics Patyomkin a hős hajó tulajdonos leszármazottja elmondta, hogy szerződést írtak alá az egyik kozmetikai céggel, hogy az új földalatti embereket ezen szerekkel vakolják. Az ukrán szomszéd támogatja a kivitelezést egy komplett kőműves brigáddal és teljes felszereléssel. 

- 130 éve ezen a napon kísérelték meg először hátba veregetéssel gyógyítani a lábrándulást. Dr.Malter Jenő és Dr. Kortárs Szabolcs Vazul volt a módszer kidolgozója. A lényege az eljárásnak az volt, hogy nem azt veregették hátba, akinek lábrándulása volt. Az alkalmazott terápia ideig-óráig hatásosnak bizonyult, de sajnos túl sok lett egy idő után a  sánta ember. Így a terápia gyógyászati sántítása miatt újabb eljárásokat kísérleteztek ki. Nevükhöz fűződik még az ólomláb és a szárfanyak gyógyítása is. Ők ültettek először kórházi körülmények közt a parkba virágokat. És még számos kisebb sikereket értek el.

A nap mondása.: "-Mindenütt jó de a jéghideg coca-cola az igazi!" - A cola feltalálójának nevéhez fűződik, meg nem erősített forrásokból. 

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013 Február 9 Szombat

2013.02.09. 13:10 SH4M3N

2013 Február 9 Szombat Abigél, Alex és Kódex napja van

Ma 1571 évvel ezelőtt szentelték fel, azt az ágytálat, melyet maga Szent Flóraszept használt. 

Ezen a napon rendezik a hivatalos batikolás nemzetközi fesztiválját! A Bangladesben megrendezett fesztiválra, rengeteg jelentkezőt és érdeklődőt várnak a világ minden tájáról. A magyar különítményt, Moly Alajos és Rágóka Otília divattervezők fogják alkotni. Az általuk kifejlesztett eljárással, remek mintákat lehet elhelyezni a lenvászon és egyéb pamut ruházatokon. Nagyon figyelemreméltó, hogy pusztán 2 ruhára kötött masnival elérték a tökéletes kalocsai mintákat, batikolva. 

Nemzetközi jogászok vizsgálják egy magyar keresetnek a hitelességét, melyet egy Salgótarjáni gazda nyújtott be. Mint ismeretes, üzletet kötött egy lengyel eladóval,hogy az általa birtokolt területet megvásárolja. Előlegként, kifizette a vételár felét. A szerződéskötéskor viszont nyelvi és fordítási hibákból adódóan, a második részletet már nem zlotyiban, hanem szotyiban fizette volna a gazda, mely fizetőeszköztől a lengyel kolléga röhögőgörcstől sokkot kapott. Jelenleg gyógykezelik egy Varsói szanatóriumban. A szerződést semmisnek tekintették, a szotyit takarmányként a lengyel hatóságok elszállították. Az előleget a gazda bukta így most ennek a kiderítése és jogi számonkérése folyik nagy erőkkel.

Nap mondása.: " -Az husi ott a rizs mellett?... egyébként az hús?" -Vinyetta Márk, harmadikos alsó tagozatos a menzán a kiszolgáló konyhalánynak. 

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi álhír 2012 számítástechnika súlyos nagykanizsa történések sámán való világ 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013 Február 8 Péntek

2013.02.09. 12:51 SH4M3N

2013 Február 8 Péntek Aranka és Paplanka napja van

Ma van a tesztoszteron túltengésben megbokrosodott nők napja

Ezen a napon 1912-ben született Don Kanyar Ágoston utazó,felfedező és villanymozdony gyűjtő. Róla nevezték el a mára már híres Don kanyart és az általa megformált Csendes Don c. könyvet is. 

-Ma lezárták a Budapesti alsó és felső rakpartot, mert a futórózsák és a futó muskátlik edzést tartanak, így az autósok, biciklisek és kertészek más útvonalra kényszerülnek. Erős torlódás várható északról is. Néhol megélénkül a szél és a felhőből, több minden hullhat. Mindenki vigyázzon a testi épségére és persze a rózsák/muskátlik épségére is!

-Holland növénykutatók, új felhasználását tanulmányozták az indiai vadkendernek. Sajnos előrelépést és áttörést még nem sikerült elérni, mivel a gazdanövényt és annak palántáit is elszívták. Most várják az új szállítmányt, hogy újra megpróbálkozzanak a kísérlettel. 

A nap mondása.:"-Dugjátok meg a szamár seggén a farzsebet!" Micimackó a többieknek, mikor megették a mézet...(törölt jelenet a könyvből)

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013 Február 7 Csütörtök

2013.02.07. 00:00 SH4M3N

2013 Február 7 Csütörtök, Tódor, Rómeó és Plecsni napja van

Ma van a nemzetközi székrekedés világnapja. Ezen a napon, minden országban ingyenes a beöntés!

Az országos televízió és rádió újságban tévesen jelent meg a mai esti film címe. Tehát ma 20.00 órától, nem a Bolgár Finommechanikai férfikórus tavaszi nagy koncertjét adják felvételről, hanem a Forró nyomok a kemencében c. francia-amerikai koprodukcióban készült izgalmas főzőműsort. A jövő héten már nem várható műsorváltozás, mivel a monoszkóp 0-24 óráig üzemelni fog, adócsere miatt. 

Tegnap, a délelőtti órákban egy postás, levelek felnyitása közben arra lett figyelmes, hogy lassú ajtónyitás után az utcára lépett egy fiatal ember. Megdöbbenésére még köszönt is. A postás, azonnal értesítette a mentőket, hogy egy zavart elméjű személy közlekedik az utcán és köszönt. A kiérkező mentők, rohamléptekkel elgáncsolták a személyt, majd rendőri kényszerintézkedés mellett, a személyiség elvonóra citálták. Egyenlőre nem érkezett hír sem a postás anyagi körülményeinek a látványos fejlődéséről sem pedig a fiatalember elmeállapotának a további javulásáról vagy romlásáról. A rendőrség bölcsen hallgat az ügyben. Tájékoztatást később adnak az üggyel kapcsolatban. 

Marcangos Alajos önkényes tűzoltó parancsnok arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy a Lappangó utca és a Brossúra köz sarkán álló épületben tegnap a kora esti órákban egy lakástűzhöz riasztották őket. A kiérkező nagyszámú bámészkodókon áttiporva, megközelítették a tűzfészket. A gyors reagálásnak köszönhetően, Sommelweiss Artúrné - Bözsike néni macskája tüzelt és kapott lángra a közelében lévő konyharuha. Bözsike néni eleinte próbálta a macskát oltani egy kandúrral, de csak egy szál hegedű volt a lakásban, az is félrehangolva. Így csak a C dúrt találta. Ekkor érkeztek meg a tűzoltók, akik a tüzelő macskát megfékezték habbal és vízzel, a konyharuha halonnal oltó készüléket kapott, Bözsike néni az események után pedig sokkot. A kiérkező mentők sokktalanították a hölgyet, majd az Eon szakemberei a lakást. Az incidens után, visszakapcsoltak mindenkit a hálózatra. A macska jól van, a bolháktól mentes, ám még mindig lobbanékony. 

A nap mondása.: "Négy lába van a lónak, mégis megdöglik!" Manzárd Emese állatorvos és növénynepper.

 

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet munka beteg nap időjárás vicc humor viccek móka kacagás napló napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013 Február 6

2013.02.06. 17:00 SH4M3N

2013 Február 06 Szerda, Dorottya,Dóra és Pozdorja napja van.

-Ma ünneplik a nemzeti önfeledt almahámozás napját.

Orosz kutatók a nagy tajgában felfedeztek egy új hüvelyes virágot. A virág termése egy kicsi dobtáras lőszeres dobozra hasonlít, a végén egy elesett orosz katonát szimbolizál a gyökérzete. A termés hüvelyzetéből kihulló 5.56-os kaliberű éles magvakat, elszórták a mezőben. Jelenleg tart a virág megfigyelése, mivel a szárba szökkenés közben, enyhe tangóharmonika szót hallani. 

Jankow Mikonyitszky lengyel kocsmáros nyerte idén a távolba ordítás bajnokságát. Mint mondotta, előtte sokat tesztelte magát a helyi italmérő egységben, mikor több száz lelkes gobelin munkás tért be egy megfáradt nap után, tiszta terpentint hörpinteni. Hangját bemérték, majd a jövő hónapban a Utah állambeli stadion bontásához felkérték robbantás irányítónak és szócsőnek. Jelenleg a hallás károsodottak és hozzátartozóik, perlik a rendezőket a kialakult egészségügyi problémák miatt.

A nap mondása.:" Öt kocsmából egyben biztos ott vagyok..." Zsák Zsombor, idült hagymahámozó és alkoholtól dehidratált egyéniség

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap időjárás vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló szőke napi 2012 súlyos történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013 Február 5 Kedd

2013.02.05. 00:00 SH4M3N

2013 Február 5 Kedd, Ágota, Ingrid és Tubifex névnapja van

- A tömény ammónia szippantás nemzetközi napja és a könnyzacskók ürítésének országos ideje.

- Ezen a napon hasította ketté villanyautójával Mángold Béluska, Szöszmöthy Ignácz sportszeletét a Kiskunmajsai farsangon egy óvatlan pillanatban, mikor csemperagasztót szipuztak a lány wc-n.

- A Magyar Hadsereg különleges alakulata ártalmatlanította Borzas Károlyné Irma néni, Gyuri névre hallgató kakasát. A madár a községben a létező összes baromfiudvart rettegésben tartotta, szexuális túlfűtöttségével. A gazdák megunva a sok felesleges tojást, a helyi erőket mozgósították. A MH elit alakulata és a Döngicsei Lövészdandár al-százada vonult a helyszínre tankokkal és tarackokkal,hogy elejét vegyék a túlzott baromfirobbanásnak. A beavatkozás után Irma néni remek robbantott kakas levest rittyentett a megjelentek legnagyobb örömére. 

- Mukamba Olala Lukamba, Namíbiai joghurt időjóst választották az év emberének, Afrikában. Történetesen egy kezébe akadt joghurtból jósolta meg a másnapi száraz időjárást illetve az azt követő tápanyagban szegény cipőtalp fogyasztást az Ukulele törzs tagjainak. Így a törzs tagja tovább álltak Afrika eme zord,meleg és nagyon sivatagos részéről. Mukamba segítette őket,hogy éhen ne haljanak a kevés tápanyag bevitele miatt. Ezért mikor valóban több száz kilométert megtettek, szomjan haltak. 

A nap mondása.:"-Ha borsózik a hátad, csinálj rizi-bizit!" Podravka Péter mesterszakács tanítványának, ismeretlen térben és időben. 

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

2013 Február 4 Hétfő

2013.02.04. 00:01 SH4M3N

2013 Február 4 Hétfő Ráhel, Csenge és Pörgettyű napja van

Ma van a nemzetközi befizetetlen csekkek nyilvános megégetésének a napja

- 1813-ban, ezen a napon pödörte hetykére bajuszát, Hári János közlegény a helyi italmérő egységben 

- Skót atomkutatók, először próbálkoztak csipketerítőbe mintát robbantani, mert a csipkeverő gép sajnos tűtörés miatt használhatatlanná vált. A vezető fizikus, Leopold McIntosh elmondta,hogy igazán nehéz volt kivitelezni ezt az eljárást,mert vigyázni kellett a közelben békésen legelő bárányok testi és lelki egészségére. A tű beszerzése viszont körülményes és nagyon drága lett volna, ezért inkább a már működőképes, plutóniummal és uránnal dúsított bombát hasznosították. A robbantás után, a királyi hadsereg, 30 évre lezárta a területet és a tudósokat, mivel megközelíthetetlen a sugárzás miatt a terítő. 

- Sidney kikötőjében, az Ausztrál-Magyar barátságra és a 75 évvel ezelőtt a partoknál első és egyetlen Magyar támadó tengeralattjáró legénységére emlékeznek. A kiváló terrorista Ajah El-Shikamikah ad felejthetetlen és egyben kirobbanó műsort a megjelenteknek. A műsor után, lehetőség lesz vért adni, gyakorolni a stabil oldalfekvést, melyet a szimpatikus oktatók és vizsgáztatók országos szövetsége is figyelemmel kísér.A helyszínen vizsgázni is lehet majd elsősegélynyújtásból, valamint szabadesésből.

A nap mondása:"-Tűzbe tenném értem az anyósodat!" - Sir Edmund Bypass barátjának, mikor megkérdezték tőle,hogy nem fog fájni a körülmetélés!?

Szólj hozzá!

Címkék: blog érdekes hoax élet beteg nap vicc humor viccek napirajz móka kacagás napló napi 2012 súlyos nagykanizsa történések sámán 2013 shamen sh4m3n sh@m3n súlyosság

süti beállítások módosítása